Hirdetés

Kiszivárgott a Predator előzményfilm trailere

|

A Prey előzetesében egy vadászatból élő indián törzsre vetett szemet az univerzum legkiválóbb vadásza.

Hirdetés

Pontosan két hónap múlva, augusztus 5-én kerül fel a Hulu streaming platformra a Prey című előzményfilm, amellyel egészen érdekes irányba viszi el a Disney alá tartózó 20th Century Studios a Predator franchise-t. A David Trachtenberg (Cloverfield Lane 10) rendezte film 1719-ig tekeri vissza az idő keretét, amikor is a Komancs Nemzet egyik tagja, az Amber Midthunder alakította Naru szembetalálja magát az univerzum legkiválóbb vadászával.

Körülbelül két hete már láthattunk belőle egy nyúlfarknyi kedvcsinálót, most pedig befutott a teljes előzetes, igaz, még nem hivatalosan, csupán kiszivárgott formában. Értelemszerűen sorra leszedetik mindenhonnan, de itt például egész jó minőségben megnézhetitek, ha türelmetlenek vagytok.

Hirdetés

A szóban forgó előzetes bevezető másodpercei azzal telnek, hogy Naru megindokolja, miért akar nő létére maga is vadászni. Rátermettségét bizonyítandó rögvest egy medvével akaszt tengelyt, ami nem bizonyul jó ötletnek, mert az óriási ragadozó kis híján végez vele. Csupán megsebezni sikerül a fenevadat, ami elől egy hódvárba menekül, és csak azért ússza meg egy darabban a kalandot, mert feltűnik a színen egy yautja is. A népe persze egy szavát sem hiszi, még akkor sem, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy a Predator nem éri be állati zsákmánnyal. Macska-egér játékba kezd, amelyben a komancsok harcosok csak prédák lehetnek. Naru mégis úgy gondolja, hogy képes szembeszállni vele az általa ismert, túléléshez szükséges módszerekkel és felkészül a harcra (többek között kötéllel a testéhez erősített baltával).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Láthatunk még pár képkockát abból is, amint a yautja összetűzésbe kerül egy csapatnyi muskétás gyarmatosítóval, akik ugyanúgy lehetnek katonák, mint prémvadászok, ez most még nem derült ki.

Ti meg fogjátok nézni a Preyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)