Hirdetés

Kiszivárgott a Sárkányok háza évadzárója, vigyázzatok a spoilerekkel!

|

Két nappal a premier előtt már felkerült egyes torrentoldalakra a House of the Dragon első évadának 10. epizódja.

Hirdetés

Hivatalosan október 23-án, vasárnap ismerheti meg a közönség, hogy miként zárul a Sárkányok háza első évada, ki éli túl az eseménydúsnak ígérkező epizódot, és ki hagyja ott a fogát. Kevesebb, mint 48 óráról beszélünk, amit féllábon, a jég hátán is kibírnánk, ám úgy nehéz lesz, ha közben akár a közösségi médiában, akár bárhol máshol a világhálón masszív spoilerekbe futhatunk bele.

Merthogy a TorrentFreak tudomása szerint kiszivárgott a Sárkányok háza évadzárója, és mivel az év egyik legfontosabb eseményéről van szó sorozatfronton, alighanem villámgyorsan elterjed majd az ismeretlen forrásból származó kópia (a portál által említett héber felirat azért árulkodó), mivel akárcsak annak idején a Trónok harca, az évszázadokkal korábban játszódó előzménysorozat iránt is nagy az érdeklődés a torrentoldalakon.

Hirdetés

Cseppet sem lenne meglepő, ha sokan, akár milliós nagyságrendben élnének az alkalommal, hogy még a hivatalos bemutató előtt megnézzék a The Black Queen címet viselő részt, és ha így tesznek, akkor tényleg csak a jóindulatukon múlik, hogy nem posztolják-e tele spoilerekkel a Facebookot, a Twittert vagy bármely másik közösségimédia-platformot.

Ha esetleg engednétek a kísértésnek és hamarabb megkeresnétek, majd megnéznétek az évadzárót, ne tegyétek tönkre mások szórakozását.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)