Hirdetés

Kiszivárgott egy epizód a soha le nem adott Star Wars paródia sorozatból

|

A Lucasfilm megbízásából, a Robot Chicken készítői által megálmodott széria sosem került fel sehova, de egy részét most mégis megnézhetjük.

Hirdetés

Még 2012-ben jött a bejelentés, hogy készül egy animációs Star Wars paródia a Lucasfilm gondozásában. A rendezésért a Robot Chicken sorozat alkotói, Seth Green és Matthew Senreich feleltek, ez pedig elég volt ahhoz, hogy bepörgesse az akkor folytatásra éhes Star Wars rajongói tábort. A premier aztán sosem jött el, függetlenül attól, hogy egyébként 39 epizód már kész volt.

A széria kukázása ugyan sosem kapott hivatalos indoklást, de sejthető, hogy a Disney egyszerűen nem akarta ezzel kezdeni az újhullámos Star Wars tartalmak felvezetését. A sorozat egyébként a harmadik és negyedik film közötti időszakban játszódott volna.

Hirdetés

A paródia egyik epizódja, a Dog Day Afternoon a semmiből egyszer csak felbukkant az /r/StarWarsLeaks redditen, így már mindenki számára elérhető.

A full episode of Star Wars: Detours has leaked; entitled "Dog Day Afternoon" from r/StarWarsLeaks

A Disney azóta teljesen más irányba vitte az univerzumot, így meglepődnénk, ha megjelentetnék még valaha a Star Wars Detours nevű szériát. Valószínűleg a fenti epizód az egyetlen, amit valaha látni fogunk belőle, hacsak nem szivárog ki még több.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)