Hirdetés

Kiszivárgott és borzalmas a Pindúr pandúrok-sorozat forgatókönyve, de nem ezért kezdték újra a forgatást

|

Az egyik főszereplő erősítette meg a nagy port kavaró Pindúr pandúrok szivárgás tényét, ám szerinte ez nem befolyásolta a készítők döntését az újraforgatásról.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben folyamatosan jönnek a hírek a The CW csatornára készülő élőszereplős Pindúr pandúrok-szériáról. Áprilisban hivatalos fotón csodálhattuk meg Puszedli, Sziporka és Csuporka hús-vér változatait, akiket Dove Cameron, Chloe Bennett és Yana Perrault alakít majd, később pedig egy forgatási videó is napvilágot látott.  

Május végén azonban megtorpanni látszott a gyártás, miután a The CW visszadobta a már leforgatott pilotot, vagyis a sorozat első epizódját, mert nem volt elégedett az eredménnyel. Az internet népe azonnal találgatni kezdett, néhány nappal korábban ugyanis felbukkant egy forgatókönyv, ami állítólag az első rész sztoriját tartalmazta, s az olvasók nem fogadták valami jól.

Hirdetés

Hamar az lett az uralkodó elképzelés, hogy valójában a szivárgásra adott elsöprően negatív reakció lehetett a pilot visszadobásának valódi oka. A Twitteren is megosztott szkriptet olvasva ez nem is csoda, a szöveg fájdalmas poénokkal van tele a kortárs online-kultúrával kapcsolatban (Ébredj, vagy kiszivárogtatjuk a pucér képeidet!), Csuporka pedig egy egyéjszakás kalandból kecmereg a cselekménybe.  

Eddig még az sem volt biztos, hogy a szkript valódi, a Puszedlit alakító Dove Cameron viszont nemrég maga erősítette meg az ET magazinnak adott interjújában, hogy valóban a kukázott pilot története szivárgott ki. A színésznő ugyanakkor cáfolta, hogy ezért kellett elölről kezdeniük a munkát:

"Nem a forgatókönyv kiszivárgása miatt döntöttek a pilot átdolgozása mellett. Úgy érzem, jeleznem kell, hogy nem ez történt. Néhány okból egyébként is újra kellett forgatnunk."

Ezzel a főszereplő az első, aki a produkció részéről kommentálta a szivárgást. S hogy hiszünk-e neki, azt mindenki döntse el maga. Az mindenesetre nem túl bizalomgerjesztő, hogy a kiszivárgott anyag egyáltalán eljuthatott a forgatásig.   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)