Hirdetés

Kiszivárgott Guillermo del Toro által írt Justice League Dark forgatókönyve

|

A legendás rendező projektje valószínűleg már soha nem valósul meg, de a történetről most megtudtunk egyet s mást.

Hirdetés

Továbbra sem teljesen tiszta, hogy a Warner Bros. mit szeretne kezdeni a DC filmes univerzumával, de a korábbi terveiről időről időre kiszivárog valami. Most egy Guillermo del Toro által írt Justice League Dark film forgatókönyv látott napvilágot, mely kapcsán csak egy kívánságunk van: bárcsak megvalósulhatna.

Hirdetés

Del Toro rendezői zsenijét kevesen vitatják, és valószínűleg sokat emelt volna a képregényfilmek presztízsén, ha egy ilyen név vesz kezelésbe egy történetet. Márpedig a jelek szerint pontosan ez történt, a projektből viszont végül nem lett semmi. Azt nem tudjuk pontosan miért hagyta ott a rendező a Warnert, de a forgatókönyve láttán igazán sajnáljuk a dolgot.

A történetben olyan népszerű DC karakterek tűntek volna fel, mint John Constantine, Zatanna, Mocsárlény, Etrigan és Holtember. A sztori szerint a belőlük alakult csapat próbálja megszerezni az Élet és Halál könyvét, azonban gyorsan kiderül, hogy a növényember vezette gonosztevőkből álló brigád szintén azt kutatja. 

A film lényege az lett volna, hogy bemutassa a DC világában lévő varázslatot és jól láthatóan olyan karaktereket is képernyőre állított volna, akiket eddig nemigen ismerhetett meg a moziközönség. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)