Hirdetés

Kiszivárgott, hogy mikor indul Magyaroszágon az HBO Max

|

A hivatalos bejelentés még várat magára, de gyakorlatilag biztosra vehetjük az időpontot.

Hirdetés

Nem titok már egy ideje, hogy hazánk is csatlakozik azon országok sorához, amelyekben elérhető a Warner streamingplatformja, az HBO Max. A Netflix, a Disney+, a Prime Video (Amazon) és az Apple TV+ riválisának érkezéséről eddig csupán annyit lehetett tudni, hogy valamikor 2022 folyamán kerül rá sor.

Egy apró bakinak köszönhetően viszont úgy tűnik, megvan a jeles dátum is, ráadásul sokkal közelebbi, mint azt feltételeztük volna.

Hirdetés

A Sorozatjunkie vette észre, hogy az HBO Max magyar aloldalán korábban ez a már csak tárolt formában elérhető kép szerepelt, mielőtt eltüntették volna. Ez alapján március 8-án rajtol el Magyarországon a szolgáltatás.

A Forbes meg is kereste az HBO hazai képviseletét az ügyben, ahonnan a következő válasz érkezett:

"Érdemes lesz figyelni az HBO hivatalos kommunikációját, mert hamarosan több hírrel is érkezünk az HBO Max kapcsán."

Várhatóan az HBO Go helyét fogja majd átvenni az HBO Max, amelynek katalógusában olyan saját gyártású tartalmakat találunk, mint A farkas gyermekei és a Peacemaker sorozatok, de ugyanitt debütált a monumentális szuperhőseposz, a Zack Snyder: Az Igazság Ligája is tavaly.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)