Hirdetés

Kiszivárgott, hogy milyen jelenetekben láthatjuk Hayden Christensen Darth Vaderét az Obi-Wan Kenobi sorozatban

|

Lehet, hogy a színész nem fog olyan sokat szerepelni a Disney+ kínálatát bővítő Star Wars sorozatban, mint gondoltuk.

Hirdetés

Hatalmas várakozás előzi meg az Obi-Wan Kenobira fókuszáló sorozat érkezését, amit a rajongók tulajdonképpen kiharcoltak maguknak, természetesen Ewan McGregor visszatérésével együtt. A Star Wars közösség tagjai egy képregénysorozattal is melegíthetnek a szériára, de nemcsak nekik, hanem a játékosoknak is érdemes odafigyelni a premierre, hiszen a Star Wars Jedi: Fallen Order egyik karaktere is szerepelhet benne. Persze úgyis McGregor jelenléte a lényeg, na meg Hayden Christensen visszatérése, aki természetesen újfent Anakin Skywalker megégett bőrébe bújhat. 

Hirdetés

Azt már korábban McGregor is elárulta, hogy össze fognak csapni Darth Vaderrel valamikor a tíz évvel a Star Wars: A Sith-ek bosszúja után játszódó kaland során, de részleteket nem osztott meg sem ő, sem a vállalat azzal kapcsolatban, hogy Christensen mennyire lesz jelen a sorozatban. A Making Star Wars spoileres pletykája azonban rávilágít pár részletre a karaktert és megformálóját illetően, szóval ha nem szeretnétek semmiről tudni, akkor ne olvassatok tovább, inkább nézzetek szét a GSO főoldalán

Ha még mindig itt vagytok, akkor bizonyára nagyon kíváncsiak vagytok a részletekre, íme: a jelentések szerint Christensen csupán mindösszesen két hétig tartózkodott a forgatáson, szóval csak bizonyos jelenetekben láthatjuk majd, és a Making Star Wars a forrásaira hivatkozva azt is tudni véli, hogy mik lesznek ezek. A színész olyan jeleneteket forgatott, amiben Vader a bacta tankjában van, valamint olyanokat is, ahol nem viseli a jellegzetes fekete sisakját, valamint fel fog tűnni különböző visszaemlékezéseknek/rémálmoknak tűnő szekvenciákban is, amelyek valószínűleg Kenobit kísértik majd a tanítványa átállása miatt. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Christensenen kívül ráadásul két másik színész is hozzátesz majd Vader megjelenítéséhez: az arcát és hangját nyilván ő adja, viszont a teljes felszerelésben Dmitrious Bistrevsky mászkált, a harcjelenetekben pedig állítólag Tom O'Connell helyettesítette kollégáját. 

A Deborah Chow által rendezett Obi-Wan Kenobi sorozat várhatóan május 25-én rajtol el a Disney+-on. Christensen Vadere egyébként várhatóan az Ahsoka sorozatban is szerepet kap, szóval duplán örülhetnek a rajongók. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)