Hirdetés

Kiszivároghatott a Space Jam 2 története, így kerülhet a filmbe Joker és Pennywise

|

A második Space Jam mozi a jelek szerint tényleg mindent a feje tetejére állít, és létrehoz egy közös Warner filmes univerzumot.

Hirdetés

Már idén márciusban hallani lehetett arról, hogy többek között Joker, a Maszk és Pennywise is felbukkan valamilyen módon a LeBron James főszereplésével készülő második Space Jam filmben. Nos, most nagyon úgy tűnik, hogy kiszivárgott a Space Jam 2 szinopszisa, így végre már azt is tudjuk, hogyan akadhat össze Tapsi Hapsi képregényes karakterekkel és a horrorikonokkal. 

Hirdetés

Ahogy az az alábbi, állítólagos szinopszisban is olvasható, Malcolm D. Lee filmjében LeBron James és fia elutaznak a Warner Bros. filmstúdióhoz, itt viszont egy véletlen folytán csapdába esnek. Egy olyan fura világ rabjaivá vállnak, ami magában foglal minden egyes Warner mozifilmet és azok karaktereit. Ennek az univerzumnak Al G az ura (őt Don Cheadle alakítja). 

Itt Tapsi Hapsi segítségével LeBron azon munkálkodik, hogy összerántsa a teljes Looney Tunes gárdát, a csapatnak pedig az NBA és a WNBA sztárjainak digitalizált és felturbózott verzióit kell lenyomni egy kosármeccsen. A kaland során számos Warner mozi szereplői felbukkannak, így például az említett Joker és Pennywise mellett például az Óz, a csodák csodája és a Harry Potter karaktereire is számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)