Hirdetés

Kiszivárogtak a Bosszúállók: Végjáték akciófigurái

|

Kiderült, milyen páncélban feszítenek majd kedvenc hőseink a filmben.

Hirdetés

Nincs már messze a Bosszúállók: Végjáték premierje, amivel hivatalosan is lezárják a Marvel filmes univerzumának harmadik fázisát, úgyhogy elég nyilvánvaló, hogy valami hatalmas dologra készülnek a Russo fivérek.

Hirdetés

Természetesen a film mellé érkeznek majd a gyűjtői cuccok és egyéb relikviák is, a jelek szerint pedig ezeket már gőzerővel gyártják, így alább szemügyre is vehetitetek a fröccsöntött műanyag figurákat. Azt gondolom mondanom sem kell, hogy innentől SPOILERES az anyag.

Szóval ott van mindenki, aki számít: Hulk, Amerika Kapitány, Űrlord, Fekete Özvegy, Mordály, Thanos, a Fekete Párduc (többen olyan új egyenruhát viselnek, amit korábbi promóképeken már láthattunk - ez elvileg a "kvantumruha" lesz), sőt, még Valkűr és Ronin is - fontos hozzátenni, hogy ez egyáltalán nem garancia egyébként Valkűr felbukkanására, mivel ezekben a figurakészletekben gyakran kapnak helyet extra bábuk is, a Marvel Kapitányhoz kapcsolódó szettbe is bekerült például Szürke Vízköpő (Pókember egy kevésbé ismert ellenfele). Azoknál a karaktereknél, akik elvileg meghaltak a Végtelen háborúban, nagyon ügyesen ezt a filmet tüntették fel a dobozon, hogy ne spoilerezzenek. Akad azonban egy különleges kék páncél is az eresztésben, ami minden bizonnyal Pepper Potts hacukája lesz a moziban, aki a jelek szerint Rescue-ként menti majd meg a többieket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)