Hirdetés

Kit Harington is csatlakozik az MCU-hoz

|

A Havas Jon szerepével világhírűvé vált színész a The Eternals filmben fog debütálni.

Hirdetés

Kit Harington az elmúlt években viszonylag kevés mozifilmben fordult meg, hiszen idejének nagy részét a Trónok harca munkálatai töltötték ki. A most érkezett bejelentés szerint a sorozat lezárultával a színész egy másik, hasonlóan nagy népszerűségnek örvendő univerzumba nyargal át.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a D23 expó, a Disney legnagyobb rendezvénye, ahonnan folyamatosan érkeznek a hírek a cég kezében lévő franchise-okról. Bár a Deadline egyik forrása azt állította, hogy Kevin Feige a Foxtól frissen megszerzett karakterek valamelyikét szánja neki (sokan egyből arra gondoltak, hogy Rozsomák lesz), valójában Dane Whitman, azaz Black Knight szerepét kapta a The Eternalsban.

Ti melyik Marvel hős szerepében látnátok szívesen Haringtont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)