Hirdetés

Kit Harington nem akar többé rideg macsót játszani, mert úgy érzi, rossz példát mutat vele

|

Úgy gondolja, a férfiak többek között a Havas Jon-féle karakterek miatt nem mernek érzelmesek lenni.

Hirdetés

A Trónok harca sok színész számára meghozta a megérdemelt népszerűséget, a Havas Jont alakító Kit Harington is ennek köszönhetően futott be igazán. Azóta láthattuk őt például a Call of Duty: Infinite Warfare kampányának főgonoszaként, volt pár filmes és színházi szerepe, következő nagy projektje pedig a Marvel Filmes Univerzumhoz tartozó Eternals (Örökkévalók), amiben a harmadik Black Knightot, Dane Whitmant alakítja.

Hirdetés

A The Telegraphnak adott interjújában elmondta, a jövőben nem akar egy Havas Jonhoz hasonló rideg, hősies karakter szerepébe bújni.

"Úgy gondolom, a férfiak számára érzelmileg adott egy akadály, ami még a második világháborúból ered, és nagyapától apára, majd fiúra száll. Nem beszélünk arról, hogyan érzünk, mert azzal gyengeséget mutatunk, és az nem férfias. Egy olyan férfit játszottam, aki csendes, hősies volt, de úgy érzem, ilyen szerepet többé nem akarok elvállalni. Nem egy maszkulin szerep, és a világnak ilyenből nem kell még több."

Úgy véli, Jon rideg, érzelemmentes személyisége nem példaértékű, és rossz üzenetet közvetíthet a fiatalok számára. Egyébként mire véget ért a Trónok harca, már abban sem volt biztos, hogy színészettel akar foglalkozni a továbbiakban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)