Hirdetés

Elkészült K.I.T.T. replikája, de szörnyű lehet vezetni

|

A Knight Rider legendás autójának tökéletes mását építete meg egy rajongó, majd elmondta, milyen rettenetes élmény benne ülni.

Hirdetés

Valószínűleg közületek is sokan álmodtak arról, hogy a David Hasselhoff főszereplésével készült sorozat, a Knight Rider K.I.T.T. névre hallgató, önvezetésre is képes autóját vezethetik. 

Természetesen ahogy DeLoreanjeikből is sokan csináltak időgépet, úgy Pontiac Trans-Amből is sokszor lett K.I.T.T. A Regular Car Review csapata meglátogatott egy rajongót, és kipróbálta, milyen vezetni az extra gombokkal felszerelt, nyitott kormányú autót. Tapasztalataik szerint szörnyű: a kormány nagyon kényelmetlen és hajlamos az ember ölébe szúrni, nincs visszapillantó, nehéz kilátni a tetőre szerelt konzol miatt. Legalább szép, és a fény az elején realisztikusan szaladgál, vezetni meg vezesse az, aki megcsinálta. Nézzétek meg a fenti videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)