Hirdetés

Kivágna jeleneteket a sorozatból az Így jártam anyátokkal alkotója

|

Carter Bays úgy döntött, újranézi az Így jártam anyátokkalt, de nem elégedett mindennel.

Hirdetés

A 2005-ben indult Így jártam anyátokkal valamelyest betöltötte az egy évvel korábban lezárult Jóbarátok által hagyott űrt, sikerét feltehetően részben ennek is köszönheti.

A szintén New York-i fiatalok problémáival foglalkozó, de a párkapcsolatokat előtérbe helyező, néha egészen abszurd és szürreális széria egészen 2014-es fináléjáig nézett maradt, de az idő előrehaladtával egyre inkább megoszlottak a vélemények a minőségéről, és a lezárás sem sikerült kielégítőre.

A sorozat egyik alkotója, Carter Bays is úgy látja, tudna még javítani rajta.

Hirdetés

Bays Twitteren írt arról, hogy épp a harmadik évad végén jár, és egyrészt meglepte, milyen hosszú a sorozat, másrészt nagyon szívesen bemenne egy vágószobába és kivágna jeleneteket, melyek szerinte senkinek nem hiányoznának.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Nem mondott konkrétumokat, de vannak olyan pillanatok, amik kavartak egy kis vihart a Twitteren: 2014-ben például rasszizmussal vádolták a készítőket, miután a 9. évadban sztereotip ázsiai karaktereket játszottak a főszereplők, de Barney könyvében is találhatnak a kritikusok kivetnivalót.

Bays egyébként executive producerként dolgozik az épp készülő How I Met Your Father spin-offon

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)