Hirdetés

Kiváló plakát és még annál is kiválóbb hír érkezett az új Öngyilkos Osztaghoz

|

James Gunn író-rendező új marketinganyagot posztolt Az Öngyilkos Osztaghoz, illetve még annál is nagyszerűbb hírt közölt a DC-film kapcsán.

Hirdetés

Új plakáttal rukkolt elő James Gunn író-rendező Az Öngyilkos Osztaghoz, avagy ahhoz a The Suicide Squadhoz, ami a 2016-os, David Ayer-féle tömegszerencsétlenség után kívánja kvázi rebootolni, egyben azért folytatni is a hírhedt DC-bagázs történetét.

A reklámanyagot olyannyira A piszkos tizenkettő ihlette, hogy Gunn a Twitteren egyenesen leszögezte: a forgatás rajtja előtt épp a háborús klasszikus plakátját mutogatta a marketingeseknek.

A Margot Robbie-t, Idris Elbát, John Cenát és a többieket felvonultató plakát már önmagában elég alapanyag lenne egy kiváló hírhez, csakhogy Gunn a Twitteren azt is elhintette, hogy március 26-án pénteken (tehát ma!!!) előzetes is jön a filmhez, tweetjéből kiindulva rögtön korhatáros verzióban.

Hirdetés

A Warner filmjeinek előzetesei az eddig megszokottak alapján általában magyar idő szerint 18 órakor szoktak debütálni. Noha konkrét időpontont Gunn nem közölt, érdemes kábé ekkorra időzítenünk magunkat internet és kijelző elé - no nem mintha a hír után már most ne másodpercenként frissítenénk izgatottan minden létező platformot.

Az Öngyilkos Osztag Amerikában egy napon debütál a nagy vásznakon, valamint az HBO Max streamingszolgáltatón is. Erre ott augusztus 6-án fog sor kerülni, míg a hazai mozikban is e pillanatban augusztus 5-e van beütemezve premier gyanánt.

Íme tehát az említett plakát, hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)