Hirdetés

Kiválóan nyitott a The Witcher második évada

|

Minden más műsort maga mögé utasított a sorozat, sőt még az első évadot is rengeteg Netflix-előfizető nézte meg az elmúlt napokban.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt, december 17-én debütált a Netflixen a The Witcher várva várt második évada, a rajongók pedig nem okoztak csalódást, rengetegen voltak kíváncsiak arra, hogyan folytatódik Geralt, Ciri, Yennefer és a többiek története.

A Netflix hivatalos adatai alapján a második évad a megjelenést követő három napban olyan jó nézettséget produkált, hogy bőven az első helyet szerezte meg a héten a megnézett órák alapján a teljes platformon.

Hirdetés

A The Witcher második évadát eddig összesen több mint 142,4 millió órán keresztül nézték az előfizetők, emellett az első évadot pedig 49,2 millió órán keresztül, ami a héten a második legjobb nézettségi eredmény a Netflixen.

A legutóbbi népszerű debütálásokhoz képest is kiemelkedő a The Witcher új szezonja. A Squid Game-et 63,1, az Arcane-t pedig 34,1 millió órán keresztül streamelték a megjelenést követő három napban. A Cowboy Bebop sem teljesített rosszul - 21,6 millió órával -, de az élőszereplős sorozat azóta már kaszát kapott.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A The Witcher diadalmenete jövőre is folytatódhat, mivel valamikor 2022-ben érkezik a Blood Origin minisorozat, illetve a Netflix berendelte a harmadik évadot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)