Hirdetés

Klasszikus képregényes köntösbe bújtatták a Marvel filmes plakátjait, a végeredmény fantasztikus lett

|

Első körben a Bosszúállók: Végjáték és az új Fekete Özvegy mozi poszterei kaptak retró képregényes verziókat, de ezek annyira jól sikerültek, hogy mi bizony az összes Marvel plakátot szívesen megnéznénk ilyen formában.

Hirdetés

A rajongói plakátok olykor a hivatalos filmes posztereket is képesek felülmúlni, most pedig olyan kis csodákba futottunk bele a világszőttesen barangolva, amelyeket veletek is mindenképp meg szeretnénk osztani. Ha kedvelitek a klasszikus képregényeket idéző látványvilágot, akkor bizony ezeket a grafikákat is imádni fogjátok.

Hirdetés

John Blacknek köszönhetjük az alábbi két képet, amelyek a Bosszúállók: Végjáték és a Fekete Özvegy film hivatalos plakátjainak átdolgozott verziói. Tényleg úgy festenek, mintha a régi nagyok közül rajzolta volna őket valaki, mondjuk Steve Ditko vázlatfüzetéből kerültek volna elő. A két alternatív plakát egyébként arra is kiválóan alkalmas, hogy azok a rajongók, akik csak a filmekből ismerik a Marvel hőseit, kapjanak valamiféle képet arról, hogyan is néztek ki eredetileg kedvenceik a régi füzetek lapjain. 

Lapozva meg tudjátok nézni egymás mellé állítva is az eredeti és a retró-képregényes verziókat.

Kíváncsian várjuk, hogy John Black mivel rukkol elő legközelebb, mivel mi nagyon szívesen megnéznénk hasonló átalakítások után a többi ikonikus Marvel plakátot is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)