Hirdetés

David Hasselhoff egy sötét, komoly Knight Ridert folytatást szeretne

|

A 80-as évekbeli akciósztár az idei Loganhez hasonlította a Knight Rider visszatérésével kapcsolatos elképzelését. Merész.

Hirdetés

Mostanra már elértük azt a szintet, amikor gyakorlatilag minden második film valaminek a folytatása vagy a modern újragondolása és amíg ezek a fajta alkotások népszerűnek bizonyulnak, addig számíthatunk rá, hogy ez még egy darabig így is lesz.

Persze ehhez a jelenséghez az is hozzájárul, hogy van akik aktívan rájátszanak a rebootok népszerűségének, most pedig a 80-as évek népszerű akciósztárja és a modern kor egyik legnagyobb mémje, David Hasselhoff is szeretne felugrani a reboot vonatra. A színész legutóbb Robert Rodriguezzel találkozott, akivel rögtön meg is osztotta az ötleteit:

"Találkoztam Robert Rodriguezzel, ő csinálta az Alkonyattol Pirkadatigot és a Machete-ét. A múltkor odajött hozzám, hogy csinálhat-e velem egy közös képet, én pedig mondam neki, hogy nem szelfit akarok, hanem filmet! Vissza akarom hozni a Knight Ridert és azt akarom, hogy sötét legyen! Remélem sikerül és ha igen, akkor olyan lesz, mint a Logan."

Jelenleg sajnos kicsi az esélye annak, hogy egy ilyen reboot elkészül, már csak azért is, mert ha minden igaz, akkor már készül egy Knight Rider reboot, ami a lehető legkevésbé sem felel meg Hasselhoff elképzeléseinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)