Hirdetés

Knight Rider Heroes - mi ez, és mit keres benne Hasselhoff? (videó)

|

Felbukkant egy rejtélyes videó, amiben KITT és maga Hoff is szerepel. Visszatér a Knight Rider, vagy valami egész másról van szó?

Hirdetés

Körülbelül 18 órával ezelőtt került fel a Knight Industries Media Inc. csatornájára az alább megtekinthető videó, ami a Knight Rider Heroes című... nos, valami hivatalos előzetese.

Van benne David Hasselhoff (aki egy ideje egyébként már csak David Hoff), illetve látható az KITT. Az anyag végén megjelenik a knightriderheroesmovie.com webcím, viszont ez már a knightriderheroes.com-ra vezet, ahol semmi nem utal arra, hogy filmről lenne szó (áttúrtuk a kódot is, de semmilyen nyomot nem találtunk). Az egész inkább valamiféle jótékonysági kezdeményezésnek tűnik, a videó és az elnevezés is ezt sugallja. Aztán persze ki tudja, csak tippelni tudunk. Nézzétek meg a trailert, aztán mondjátok el, ti mit tippeltek.

A Knight Industries Media egyébként egy manchesteri, rendezvényekkel foglalkozó cég neve. Nem tudjuk, összefüggésben vannak-e a videóval, de augusztusban azt posztolták facebook oldalukra, hogy szünetet tartanak, mivel új nagy projekteken dolgoznak. Pár nap, és kiderül, mi ez az egész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)