Hirdetés

Knight Rider - új mozifilm készül, Hasselhoff visszatérhet

|

A The Weinstein Company egy újabb filmben szeretné feltámasztani a 80-as évek közönségkedvenc sorozatát, a Knight Ridert.

Hirdetés

David Hasselhoff egyértelműen a Knight Rider sorozatnak köszönheti a hírnevét, amelyben a főszereplő nem is igazán ő volt, hanem hű társa, az 1982-es, alaposan módosított, "beszélő" Pontiac Trans Am, vagyis ismertebb nevén KITT. A négy évadot megélt kultikus sorozat után három tévéfilm, egy igencsak rövid életű Team Knight Rider nevű széria, majd 2008-ban újabb sorozat jött, amik képtelenek voltak megismételni a nagy előd sikerét.

A The Weinstein Company szintén az 1982-es Knight Rider mindmáig töretlen népszerűségét szeretné meglovagolni, ezért megvásárolta a jogokat Glenn A. Larsontól, a sorozat kitalálójától és már rá is állította a forgatókönyvre Brad Copeland (Faterok motoron, Maci Laci) írót. A stúdió célja az, hogy egy akcióközpontú, nagy költségvetésű filmet készítsen, amelybe akár David Hasselhoff is visszatérhet, aki állítólag már jelezte is csatlakozási szándékát az illetékesek felé.

Ha valóban megvalósul az új Knight Rider mozi, csakis akkor leszünk hajlandóak komolyan venni, ha az eredeti KITT tér vissza William Daniels hangjával, akit hazánkban Versényi László szólaltatott meg utánozhatatlan módon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)