Hirdetés

David Hasselhoff szerint komoly esély van a Knight Rider rebootra

|

A legenda szeretné feltámasztani gyerekkorunk kedvenc sorozatát. A rendezői székbe nem mást, mint A galaxis őrzőinek direktorát ültetné.

Hirdetés

David Hasselhoffot legutóbb A galaxis őrzői 2-ben láthattuk felbukkanni, amikor is nemcsak egy rövid cameo erejéig tűnt fen, hanem a film végi videoklipben is szerepelt, ami Blu-ray változaton teljes egészében is rajta lesz.

A jelek szerint Hasselhoff jól össze is barátkozott a rendezővel, James Gunnal, akinek már fel is pitch-elte a Knight Rider rebootot. A '80-as évek egyik legnépszerűbb sorozatának visszatéréséről már 20 éve pletykálnak, Hasselhoff szerint azonban most komoly esély van rá, hogy tényleg megvalósul.

Hasselhoff elmondta, hogy amennyiben készül reboot, azt szeretné halálosan komolyan venni, és nem buta komédiába átforgatni, mint ahogy történt az a 21 Jump Street vagy épp a Baywatch esetén:

"Ezekből a filmekből kiveszett az, amiről igazán szóltak, és tiszteletben kell tartani a rajongókat."

Bár egy digitálisan megjelenő szériát már elvileg 2016-ban elkezdtek forgatni, Hasselhoff mozifilmben gondolkozik. Meglátjuk, mi sül ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)