Hirdetés

Knight Rider sorozat készül a Halálos Iramban rendezőjével

|

Egy újabb ikon tér vissza a múltból, ráadásul egy nem is akármilyen rendezővel a háta mögött.

Hirdetés

Az elmúlt években fáradhatatlanul ostromolni kezdett minket a gyerekkorunk, hiszen rengeteg 80-as és 90-es évekbeli ikon vagy jellegzetesség tört utat magának a dubsteppel és Wayfarer szemüvegekkel kidekorált modern popkultúrában. A MacGyvert követően most egy újabb klasszikust, a Knight Ridert készülnek feltámasztani.

A főleg geek kultúra köré épülő műsorokkal készülő Machinima most a YOMYOMF, az NBC Universal Brand Development és Justin Lin (a Halálos Iramban filmek egyik rendezője) segítségével fogja újra elhozni nekünk az elmúlt évtizedek egyik legikonikusabb karakterét. A bejelentést a Machinima vezérigazgatója, Chad Gutstein tette:

"A 80-as évekbeli Knight Rider sorozat idején a mesterséges intelligencia és az önjáró járművek még csak fikciónak számítottak, mára már viszont valósággá váltak. Justin korunk egyik legjobb mesélője és rendkívül izgatottak vagyunk, hogy vele együtt hozhatjuk el a Knight Ridert egy új generációnak."

A Machinima ugye már korábban is gyártott igen sikeres online sorozatokat (mint pl. a Mortal Kombat: Legacy vagy a Halo 4: Forward Unto Dawn), szóval minden okunk megvan az optimizmusra még úgy is, hogy a 2008-as Knight Rider próbálkozás nem volt valami eredményes. Arról sajnos még nem tudni, hogy David Hasselhoff milyen szerepet vállal majd a projektben, de szinte biztosak vagyunk benne, hogy őt is érdekli majd a dolog.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)