Hirdetés

Komoly ígéretek hangzottak el a Zöld Lámpás sorozat kapcsán

|

A Zöld Lámpás vezető producere szerint látványban mozitermi élményre számíthatunk, de a sztorit a sorozat formátumának megfelelően írják.

Hirdetés

A Zöld Lámpás rajongók emlékezhetnek még Marc Guggenheim nevére: ő volt az egyik kreatív hang a Ryan Reynolds-féle produkció mögött. Guggenheim most kap egy második esélyt a franchise-zal, mint az HBO Max-féle új Zöld Lámpás sorozat írója és producere. Nem lesz egyszerű elfeledtetni az első próbálkozást, de a jelenlegi körülmények sokkal kedvezőbbnek tűnnek.

Hirdetés

A Comic-con International alatt Guggenheim egy panelen mesélt a terveiről, és a projekt alakulásáról. A következőket mondta el:

"Szerintem (és ebben nem értünk egyet mindenkivel) nem lehet egy 10 órás sorozatot vagy egy 8 részes szériát úgy összerakni, mint egy 8 órás filmet. Szerintem az nem működik. Amikor ilyet látok, akkor mindig látom a közepéből előugró problémás részeket. Minden részt úgy kell megközelítened, mint egy külön darabot. Még akkor is, ha egy streaming szolgáltatóra készül, ahol a nézők remélhetőleg egyben darálják be. Akkor is minden részt kielégítő fogásként kell tálalnod."

Hozzátette, hogy szerinte egy sorozat más tempót kíván, így a Zöld Lámpás HBO Max sorozatot is ehhez mérten fogják írni. Ami a gyártási minőséget illeti ott szerintük meglesz az a látványbéli nívó, amire filmeknél számítanánk.

A Zöld Lámpás filmről Ryan Reynolds maga mesélte, hogy nem igazán a kreatív oldallal volt gond, hanem a problémás produkcióval. Ha ezt ezúttal sikerül kiküszöbölni, akkor valószínűleg egy sokkal jobb képregény feldolgozást fogunk kapni, mint 2011-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)