Hirdetés

Komoly kihágások bukkantak fel Ezra Miller bűnlajstromán

|

Visszavonta az Ezra Miller ellen kiadott távoltartási végzést a bíróság, de kiderült, hogy más ballépései is voltak a színésznek.

Hirdetés

Nem kizárt, hogy Ezra Miller színészi karrierjét alaposan visszaveti legújabb balhéja, ami miatt állítólag vésztanácskozást is összehívtak a munkaadói (igaz, ezt cáfolja a Warner). Jogi értelemben viszont lehet, hogy javultak a DC univerzumában Flasht alakító színész esélyei, hogy kevésbé súlyos következményekkel ússza meg az ügyet, aminek részeként nekiesett két embernek egy bárban, ezt követően pedig letartóztatták. A pár ugyanis, akiket karaoke és darts közben zavart meg Miller, visszavonta a bíróságnak korábban beadott indítványát, amiben távoltartási végzést követeltek. Igaz, ezzel egyidőben kiderült, hogy a színésznek súlyosabb a bűnlajstroma, mint amiről korábban tudtunk.

Hirdetés

Arról nem tudtunk meg többet, hogy hétfőn miért állt el a férfi és a nő a távoltártási végzéstől, aminek a bíróság helyt adott. Az viszont több beszámolóban megjelent, hogy nem ez volt az egyetlen eset, hogy a rendőrségnek a közelmúltban problémája akadt Millerrel. A színésszel szemben például intézkedniük kellett egy esetben, amikor egy szóbeli nézeteltérés miatt Miller nem volt hajlandó továbbállni, és így elzárt egy járdát, egy másik esetben pedig egy országúton okozott torlódást. Az Associated Pressnek úgy nyilatkozott egy helyi rendőr, hogy ezekkel együtt március eleje óta tíz alkalommal kellett kisebb kihágások miatt foglalkozniuk Millerrel, aki többször "nem volt együttműködő."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ráadásul újabb részletek derültek ki a színész letartóztatásával végződő incidenssel kapcsolatban, is, ami nem csak a bárban történtekből állt. Miller állítólag berontott a pár motelszobájába is, ahol konkrét fenyegetésnek is értelmezhetően azt kiabálta, "Eltemetlek téged és a sz*r feleségedet is!" Emellett egy beszámoló szerint a sértettek személyes tárgyaik ellopásával is vádolták a Legendás állatok: Dumbledore titkai szereplőjét.

Az egyébként még kétséges, hogy Millernek milyen bírósági meghallgatásokon kell majd megjelennie balhéjai kapcsán, a közlekedési kihágásai miatti időpontot ugyanis elhalasztották, a távoltartási végzésre vonatkozó kérést pedig visszavonták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)