Hirdetés

Komoly vádakkal nézhet szembe Carole Baskin, a netflixes Tiger King dokusorozat egyik főszereplője

|

Úgy tűnik, hogy Carole Baskin hamisította rá férje aláírását azokra az iratokra, amelyeknek köszönhetően megszerezhette egykori házastársa teljes vagyonát.

Hirdetés

Nagyjából a Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, avagy a Tigrisvilág dokumentumfilm-sorozat második percében kiderül, hogy a címszereplő, Joe Exotic börtönben végezte, mivel meg akarta öletni vetélytársát és örök nemezisét, Carole Baskint. Nos, a legújabb fejlemények szerint hamarosan Baskin is követheti Joe-t a rácsok mögé. 

Hirdetés

A hölgy legalább annyira ellentmondásos figura, mint maga Joe Exotic. A Tiger King dokusorozat adásba kerülése után rengetegen gondolták úgy, hogy valójában Baskin felelhet férje, a néhai Don Lewis 1997-es eltűnéséért és feltételezett haláláért. Ezt ugyan még senkinek sem sikerült bebizonyítania, de most nagyon úgy fest, hogy egy másik komoly váddal sikerülhet Baskint bíróság elé cibálni. 

Joseph Fritz, aki egykor Don Lewis ügyvédje és közeli barátja is volt, most azt állítja, hogy kulcsfontosságú új bizonyítékok kerültek a birtokába. Fritz úgy hiszi, hogy azokon a dokumentumokon, amelyek segítségével Carole Baskin megszerezhette Lewis összes tulajdonát, így állatkertjét is, hamis aláírások szerepelnek. Fritz kifejezetten úgy gondolja, hogy maga Baskin hamisította rá néhai férje aláírását ezekre az iratokra. Thomas Vastrick kézírásszakértő már megvizsgálta a szóban forgó dokumentumokon az aláírásokat, és úgy vélte, tényleg hamisítványokról van szó. Mindezt arra alapozzák, hogy két különböző iraton teljesen megegyező, milliméterre pontosan azonos aláírások szerepelnek - ez közel lehetetlen, az ember szignója minden egyes aláírás alkalmával változik picit. 

Hillsborough megye seriffje, Chad Chronister egyébként a közelmúltban számtalan telefonhívást kapott Don Lewis eltűnésével kapcsolatban, szóval nagyon valószínű, hogy a közeljövőben újra felélénkülhet a nyomozás az évek óta a fiók mélyén pihenő ügyben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)