Hirdetés

Kong fiára koncentrálhat a következő MonsterVerse mozi

|

Adam Wingard elvileg már tárgyal arról, hogy Son of Kong címmel ő készítse el a Godzilla vs. Kong folytatását.

Hirdetés

A Legendary Entertainment és a Warner Bros. Pictures közös MonsterVerse filmes univerzuma a 2014-es Godzillával született meg. Azóta megkaptuk 2017-ben a Kong: Koponya-szigetet (Kong: Skull Island), 2019-ben a Godzilla II - A szörnyek királyát, (Godzilla: King of the Monsters), idén pedig a világ szerencsésebb felén bemutatták a Godzilla Kong ellent (Godzilla vs. Kong). 

A THR értesülései szerint pedig nem Godzilla és Kong összecsapása jelenti a MonsterVerse fináléját, továbbra is számíthatunk szörnyes filmekre, sőt a Godzilla Kong ellen rendezője, Adam Wingard elvileg már tárgyal is a stúdiókkal a folytatásról.

Hirdetés

A mostani pletykák szerint a következő film címe Son of Kong lesz, és nem túl meglepő módon Kong fiát helyezi majd a középpontba. A Godzilla vs. Kong jelenleg a 2021-es év legnagyobb filmes sikerének tekinthető anyagi fronton, ennek tükrében pedig nem csoda, hogy a stúdiók szeretnének egy újabb részt a szériából - eredetileg egyébként arról lehetett hallani, hogy ha bukna a pénztáraknál a film, akkor szépen be is fejeznék az egész MonsterVerse-t.

Azt mindenki döntse el maga, hogy most emiatt örülni, vagy épp bánkódni kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)