Hirdetés

Könnyeikkel küszködve ölelte meg egymást Michael J. Fox és Christopher Lloyd a Comic-Conon

|

Most van az, hogy bárhol is vagy és bármit csinálsz, neked is ér sírni.

Hirdetés

Nehézkes mozgással, a Parkinson-kór tüneteivel hősiesen küzdve vonult be a New York-i Comic Con egyik panelbeszélgetésére Michael J. Fox. Utána megérkezett partnere a Vissza a jövőbe-trilógiából, Christopher Lloyd is. Fox felállt, meglapogatták majd átkarolták egymást, majd hirtelen megölelte a Dokit - ezt már ő sem bírta könnyek nélkül. Itt a teljes beszélgetést megnézhetitek; a megható jelenet az első két percben zajlik.

A beszélgetésen többek között arról volt szó, hogy Fox már sosem tér vissza a színészkedéshez, nem csak a mozgásával van baj ugyanis, hanem a memóriájával is. Az alapítványa viszont teljes gőzzel működik, nagyon sok pénzt gyűjtöttek a Parkinson-kór kutatására.

Felidézték azt a mára köztudott sztorit, hogy eredetileg Eric Stoltzcal kezdték forgatni a lassan negyven éves első Vissza a jövőbe-filmet, de sehogy sem működött a dolog; az időközben egy párhuzamosan forgó sitcomról beugró Fox és Lloyd között azonban rögtön megvolt a kémia.

Hirdetés

A filmek alapján most készül a Broadway-musical, jövőre mutatják be.

Foxot 1991-ben diagnosztizálták Parkinson-kórral, de csak 1998-ban állt a nyilvánosság elé a diagnózissal - emlékeztet a Telex. Fox és Lloyd utoljára 2020-ben, Josh Gad színész Youtube-csatornáján álltak a nyilvánosság elé közösen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)