Hirdetés

Könnyeivel küszködve búcsúzott Daniel Craig a Nincs idő meghalni forgatásának befejezése után

|

Jelen állás szerint a hamarosan debütáló filmben láthatjuk utoljára a színészt James Bondként.

Hirdetés

Az 53 éves Daniel Craig először a 2006-os Casino Royale című filmben öltötte magára James Bond szerepét, majd később még három filmben láthattuk, és idén érkezik az ötödik olyan mozi, amiben ő alakítja a brit titkosügynököt.

Nyilván ennyi év után nem egyszerű a búcsú, és a színész nem is rejtette el érzelmeit, miután végeztek a Nincs idő meghalni forgatási munkálataival.

Hirdetés

A Filmthusiast Twitter-oldalán jelent meg az a rövid videó, amiben Craiget láthatjuk, aki könnyeivel küzdve arról beszélt, hogy életének egyik legnagyobb megtiszteltetése volt az, hogy a többi stábtaggal dolgozhatott. A dolog azért is különleges, mivel van olyan, aki mind az öt film munkálataiban részt vett a színésszel együtt.

Lehet, hogy az is közrejátszott az emocionális búcsúbeszédben, hogy rögös utat járt be a Nincs idő meghalni, hiszen a koronavírus-járvány csúnyán keresztbe tett a filmnek, aminek a premierjét többször is el kellett halasztani. Az sem lenne meglepő, ha mások is elsírták volna magukat, amikor végre sikerült letudni a forgatást.

Daniel Craig utolsó James Bond-kalandja szeptember 30-án érkezik meg a hazai mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)