Hirdetés

Könnyek szöknek a szemedbe, ha meglátod a Halálos iramban most kiadott előzetesét

|

Nosztalgiázással készül a Universal a Fast X első trailerének kiadására.

Hirdetés

Közel huszonkét év eltelt azóta, hogy mozikba került az első Halálos iramban film, amit a kritikusok finoman szólva sem ajnároztak, a nézők viszont már csak a tuningautók és Vin Diesel miatt is jegyet váltottak rá. Két év múlva jött a folytatása, aztán 2006-ban a Tokyo Drift, 2009-ben egy reboot, onnantól pedig kétévente egy újabb rész, majd egy nagyobb szünet után, 2021-ben a lezáró trilógia első felvonása, a Halálos iramban 9 (avagy F9).

2023. május 18-án mutatják be a hazai mozik a Fast X-et, a tizedik Halálos iramban filmet, aminek első előzetesét erős nosztalgiázással vezetik fel.

Hirdetés

A hivatalos csatornára felkerült egy trailer, ami kizárólag a legelső filmből mutat jeleneteket. Láthatjuk a legendás autókat, Paul Walkert, Vin Dieselt, Michelle Rodriguezt, és azokat az emlékezetes pillanatokat, amikre minden igazi rajongó tisztán emlékszik. Mielőtt gyorsan rohannátok újratelepíteni a Need for Speed: Undergroundot, nézzétek meg ezt.

A Fast X első előzetesét február 10-én mutatják majd be, mi is közzétesszük, amint lehet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)