Hirdetés

Könnyen lehet, hogy Willem Dafoe Zöld Manója, sőt még a régi Homokember is bekerül a Pókember 3-ba

|

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Sony és a Marvel gyakorlatilag összerántja az összes korábbi fontosabb szereplőt a régi Pókember filmekből

Hirdetés

Korábban már szó volt róla, hogy a Pókember 3-ban Jamie Foxx vissza fog térni Electróként, Alfred Molina pedig újra Doctor Octopus szerepében bukkan majd fel. Azóta arról is érkeztek hírek, hogy a régi Pókemberek, Tobey Maguire és Andrew Garfield sem maradnak ki a buliból, sőt kedveseik, Kirsten Dunst (Mary Jane) és Emma Stone (Gwen Stacy) is csatlakoznak a gárdához.

A legfrissebb pletykák szerint pedig a Sam Raimi-féle Pókember trilógia két újabb ikonikus gonosza is részese lehet a grandiózus crossover mozinak: elvileg Willem Dafoe is jön, mint Zöld Manó, és Thomas Haden is újra feltűnik mint Homokember.

Hirdetés

Ha esetleg az hír is igaznak bizonyul, hogy Charlie Cox a netflixes sorozatok után ebben a filmben bújhat majd újra Daredevil jelmezébe, akkor tényleg minden álma valóra válik a rajongóknak. Kíváncsian várjuk, mit tud majd kezdeni a Sony és a Marvel ennyi szereplővel, ugyanis a régi Pókember filmek épp akkor kezdek picit félremenni, mikor már túl sok szupergonoszt kellette egyszerre mozgatni. 

Remélhetőleg most sikerül a két stúdiónak közösen megugrania ezt az akadályt, a Pókember 3 (ami gyakorlatilag egy élőszereplős Pókverzum mozi lesz) a következő évek egyik legérdekesebb képregényfilmje is lehet, ha nem csúszik hiba a számításukba.

Nyitókép: Movieweb

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)