Hirdetés

Korai volt az öröm a Megtorló visszatérése kapcsán?

|

Rosario Dawson, aki több, a Netflixre gyártott Marvel-sorozatban is feltűnt, most igyekezett gyorsan tisztázni korábbi kijelentését.

Hirdetés

Örömteli hírrel indult a reggel A Megtorló rajongóinak, hiszen Rosario Dawson, aki több Marvel-sorozatban is feltűnt már, a Chicago Comic & Entertainment Expón konkrétan kijelentette, hogy visszatér Jon Bernthal karaktere. A gond csak az, hogy a színésznő, amint a hírt felkapta az internet, azonnal megcáfolta amit mondott, szóval most megint ott tartunk, hogy semmit nem tudunk A Megtorló jövőjéről.

Miután a Marvel Television ebben a formában megszűnt létezni és a Marvel Studios részévé vált, A Megtorlót két évad után törölték, annak ellenére, hogy a kritikusok és a közösség is szerette Bernthal és Ben Barnes alakítását.

Hirdetés

Bármi is az igazság A Megtorló visszatérésével kapcsolatban, Rosario Dawson nem húzta sokáig az időt, és gyorsan világossá tette, semmiféle belsős információval nem rendelkezik, az ő forrása (most nagyon figyeljetek!) egy rajongó, tőle hallotta, hogy visszatér a sorozat, amitől ő nagyon izgatott lett, nem is vizsgálta, hogy van-e valóság alapja a hírnek.

Dawson már korábban is elmondta, nagyon szeretné, ha visszatérne Jon Bernthal karaktere, hiszen ez az egyetlen Netflixre készült Marvel-sorozat, amiben még nem szerepelt Calire Temple-ként (Night Nurse) és amúgy is nagyon szívesen dolgozna együtt a színésszel.

Attól függetlenül, hogy a színésznő visszatáncolt a kijelentésétől, Frank Castle visszatérése még simán elképzelhető, nem ő lenne az egyetlen karakter, akit újra elővesz a Marvel. A netflixes bandából Charlie Cox és Vincent D'Onofrio újra szerepelhetett a Pókember: Nincs hazaútban, illetve a Sólyomszemben, a Disney+-ra érkezik a Born Again alcímet viselő sorozat, szintén Daredevillel, továbbá mindkét karakter visszatér az Echo szériában, sőt mindenki kedvenc vak jogásza ráadásul a hamarosan startoló Amazon: Ügyvéd sorozatból sem marad ki.

Mi nagyon bízunk benne, hogy a közeljövőben Jon Bernthal neve is újra előkerül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)