Hirdetés

Korhatáros előzetest kapott a Love, Death + Robots 2. évada

|

Napokon belül nyolc újabb kisfilm szeretne majd minket elvarázsolni a Netflixen.

Hirdetés

A Love, Death + Robots a Netflix-előfizetők egyik kedvenc tartalma, a különböző témájú, képi világú és mondanivalójú kisfilmeket összefogó antológiasorozat megosztó lett annak tekintetében, hogy ki szerint mely részei voltak zseniálisak, de még a gyengébben sikerült részek is vitathatatlanul egyediek, nem csoda, hogy hatalmas kultusz alakult ki a széria körül. A sikerre való tekintettel a streamingszolgáltató a második és a harmadik szezont is berendelte.

A következő etap május 14-én válik elérhetővé a Netflix kínálatában és nyolc alkotást vonultat majd fel. Egy meglehetősen hangulatos kedvcsinálót láthattunk már pár hete az újdonságokból (köztük fotórealisztikus sztorival és rajzfilmes koncepcióval), ezúttal pedig egy felnőtteknek szóló videó került kiadásra.

Hirdetés

A Love, Death + Robots új évada sem fog finomkodni, ha azt a történetmesélés igényli, így korhatáros pillanatokból ezúttal sem lesz hiány. Ebből ad ízelítőt az alábbi előzetes: 

Ha még nem volt szerencsétek a Love, Death + Robots első szezonjához, akkor mindenképp pótoljátok, a Puliwood rangsora például segít abban, hogy miket érdemes a leginkább megnézni (köztük van a magyar Digic Pictures által készített rövidfilm, a The Secret War is). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)