Hirdetés

Közel a Black Mirror 6. évadának premierje, itt a magyar feliratos előzetes

|

A hatodik szezon olyan színészekkel valósult meg, mint Aaron Paul, Josh Hartnett, Kate Mara és Zazie Beetz.

Hirdetés

A 2019-ben bemutatott ötödik évad után maga a sorozat atyja, Charlie Brooker erősítette meg, hogy egy ideig aligha lesz több Black Mirror, mivel a koronavírus-járvány miatti apokaliptikus körülmények közepette valószínűleg nem sokaknak lenne kedve összeomló társadalmakról szóló sorozatot nézni. 2022-re aztán úgy ítélték meg a készítők, hogy eljött az idő, és bejelentették a hatodik szezont, viszont egészen mostanáig nem sok konkrétumot hallhattunk a projektről.

A csendet a hivatalos Black Mirror Twitter törte meg, amelyre a Netflix fiókja is reagált, így felvezetve a hatodik felvonás első ízelítőjét és újabb részleteit, beleértve a premier hónapját is. 

Hirdetés

Az ígéretek szerint az új évad az eddigi legkiszámíthatatlanabb lesz, olyan új elemekkel, amik fel fogják dobni a koncepciót. Az egymástól eltérő történetek még mindig olyan hangulatúak lesznek, amilyennek megszerettük a Black Mirrort, de számíthatunk őrült fordulatokra, több változatosságra és több erőszakra is. Nézzétek meg magyar felirattal, hogy mire számíthattok: 

A szereplőgárdában olyan ismert arcok szerepelnek többek között, mint Aaron Paul (Breaking Bad, Need for Speed), Ben Barnes (Narnia Krónikái filmek, Shadow and Bone), Himesh Patel (Yesterday, Ne nézz fel!), Josh Hartnett (Alvilági játékok, A Sólyom végveszélyben), Kate Mara (Fantasztikus Négyes, Mentőexpedíció), Michael Cera (Scott Pilgrim a világ ellen, Superbad), Rob Delaney (Deadpool 2, Jók és Rosszak Iskolája), Salma Hayek (Desperado, Örökkévalók) és Zazie Beetz (Joker, Deadpool 2) a producerek között pedig helyet kapott a Ms. Marvel showrunnere, Bisha K. Ali is. 

A Black Mirror 6. évada valamikor júniustól lesz látható a Netflixen. Várjátok már?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)