Hirdetés

Közelebbről is megnézhetjük a Shazam 2 új jelmezeit

|

Ilyen gúnyában küzdenek meg a gonosszal a Shazam! Fury of the Gods hősei.

Hirdetés

Nemrég egy rövidke teaser videó megvillantotta nekünk, hogy kap pár apróbb változtatást a főhős jelmeze a 2023-ban érkező Shazam! Fury of the Gods filmben. Most viszont kaptunk végre egy olyan fotót is, melyen nem csak Zachary Levi karaktere, hanem a teljes Shazam család az új ruhákban feszít. 

Az eső Shazam film végén ugyebár (és most némi spoiler következik) nem csak a kis Billy Batson vált szuperhőssé, hanem mostohatestvérei is kaptak egy keveset Shazam erejéből. A folytatásban ők is visszatérnek.

Hirdetés

Hatalmas változásokra nem kell persze számítani, David F. Sandberg rendező leginkább a csizmákon és az alkarvédőkön reszelgetett kicsit annak érdekében, hogy frissnek, újnak hassanak a szuperhősgúnyák. Feltűnő még a köpeny korábbi csuklyájának eltűnése, valamint a ruhák új anyagmintája is.

A Shazam! Fury of the Gods a jelenlegi tervek szerint 2023. június 2-án fog megérkezni az amerikai mozikba. A filmben női szupergonoszokat láthatunk majd, elvégre Helen Mirren és Lucy Liu alakítják Atlas gonosz lányait, Hesperát és Kalypsót.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)