Hirdetés

Közelebbről megcsodálhatjuk a Doctor Strange az őrület multiverzumában főgonoszait, sőt új plakátok is érkeztek

|

A Doctor Strange az őrület multiverzumában legújabb előzetesében még félelmetesebbnek tűnnek a gonosz Strange variánsok.

Hirdetés

Közeledik a Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutatója, a Marvel Studios pedig addig próbálja ütni a közmondásos vasat, amíg forró. Most épp egy "Dream", azaz "Álom" fantázianevet kapó új előzetest tettek közzé a film kapcsán.

Ez szinte teljes egészében korábban már bemutatott jeleneteket tartalmazott, akadnak viszont izgalmas új részletek, elsősorban Strange doki gonosz variánsait lehet közelebbről is megcsodálni. Mindezeken felül új plakátok is érkeztek a film IMAX, RealD 3D, ScreenX, Dolby Cinema, valamint normál kiadásához külön-külön. 

Hirdetés

Sinister Strange-nek például az egyik jelenetben nemes egyszerűséggel kinő a harmadik szeme, de egészen közeli snittet kapunk a Doctor Strange zombiverziójáról is, aki rothadó pofával vigyorog a kamerába. 

Összesen öt új plakátot kapott a film, ezeket az alábbi galériában tudjátok megnézni.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában a jelenlegi tervek szerint 2022. május 5-én érkezik majd meg a hazai mozikba. Remélhetőleg idén már tényleg tudják tartani a stúdiók az ütemterveket, és nem kell újabb csúszásokra számítani. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)