Hirdetés

Középkori hangszerelésben is csodásak a Star Wars legismertebb dallamai

|

Ezer és egy alkalommal hallottuk már John Williams legendás szerzeményeit, de így még soha.

Hirdetés

Sok aspektusa miatt lehet szeretni a Star Wars szériát, ezek között pedig fontos szerephez jutnak a Csillagok háborúja filmek zenéi is. John Williams időtálló dallamait azonnal felismerjük, az pedig cseppet sem meglepő, hogy az évek során sokan sokféleképpen dolgozták fel ezeket a dalokat. Most épp középkori hangszerelésű változatokba futottunk bele.

Hirdetés

Samuel Kim Music YouTube-csatornán most többek között az Imperial March, a Duel of The Fates, vagy épp az Across The Stars átiratait is meghallgathatjátok - egyébként az egyes dalokhoz tartozó videók borítóképei is megérnek egy misét, remekül festenek az ismert Star Wars szereplők középkori köntösbe bújtatva.

Nektek melyik lett a kedvencetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)