Hirdetés

Közönségkedvenc szuperhősökkel bővül a Sony Pókember-univerzuma, újabb filmek jönnek

|

Élőszereplős és animációs fronton is támad a Sony.

Hirdetés

Senki sem vádolhatja azzal a Sonyt, hogy tétlenül ülne a nála lévő Pókember jogokon (mint a Universal Pictures Hulkon), a japánok ugyanis igyekeznek maximálisan kiaknázni a karakterben rejlő lehetőséget, egyszerre kielégítve a rajongói igényeket és megtömve a kasszát. A Marvellel kötött megállapodás értelmében Pókember részesévé válhatott az MCU-nak Tom Holland megformálásában, ezzel párhuzamosan pedig elkezdődött egy, a világ legsikeresebb filmes univerzumához csak néhány vékonyka pókfonállal kapcsolódó saját univerzum felépítése.

Ez a vállalkozás eddig finoman szólva is döcögősen haladt: az első Venom film még szódával elment, de a folytatás meglehetősen vérszegényre sikeredett, amit aztán elképesztő bravúrral tudott alulmúlni a Morbius, az egyetlen film a történelemben, amit úgy küldtek kétszer a mozikba, hogy mindkét alkalommal megbukott.

Hirdetés

Simán feledteti azonban ezeket a kudarcokat a Pókverzum trilógia első két felvonása: a Pókember: Irány a Pókverzum! nagyon magasra helyezte a lécet, mégis könnyedén vette az akadályt a Pókember: A pókverzumon át. Ha a jövőre érkező Spider-Man: Beyond the Spider-Verse még rajta is túltesz, akkor garantáltan aranyba foglalják a rajongók Phil Lord és Chris Miller nevét.

De nem csupán emiatt lehetnek izgatottak, hiszen a Sony további projektekkel szeretné behálózni őket. Október 6-án érkezik a mozikba a Kraven, a vadász, amit 2024. január 12-én az El Muerto film követ, egy hónappal később, február 16-án pedig a Madam Web mozi. Tervben van továbbá a Venom 3, amit várhatóan még júniusban elkezdenek forgatni Londonban.

Ami viszont a távolabbi jövőt illeti, az most vált sokkal izgalmasabbá. A pókemberes tartalmakat felügyelő Amy Pascal ugyanis a Pókember: A pókverzumon át Los Angeles-i díszbemutatóján elárulta a Variety munkatársának, hogy két további alkotásnak érdemes helyet szorítanunk a várólistánkon, az egyik egy élőszereplős Miles Morales film, a másik produkció pedig Spider-Woman karakterét állítja reflektorfénybe. Ez utóbbi animációs lesz, és Avi Arad producer szerint hamarabb megérkezik, mint azt gondolnánk.

Pascal megerősítette továbbá, hogy változatlanul dolgoznak a negyedik MCU-s Pókember mozin Tom Holland és Zendaya részvételével, ám az írósztrájk miatt felfüggesztették a munkálatokat. Egyúttal megjegyezte, hogy támogatják a forgatókönyvírókat a törekvésükben, és amint újra készen állnak folytatni, rögvest belevágnak.

A Varietynek sikerült megszólaltatnia Tom Rothmant, a Sony Pictures fejesét is, aki azzal ugratta az újságírót, hogy meg kellene ölnie, ha elárulná neki a terveiket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)