Hirdetés

Közös címlapon feszít Obi-Wan, Ahsoka, Mando és Cassian Andor

|

A közelgő Star Wars sorozatok főszereplői, Ewan McGregor, Rosario Dawson, Pedro Pascal és Diego Luna fotózásáról videó is készült.

Hirdetés

A Disney+ eddig sem szűkölködött Star Wars sorozatokban, hiszen a The Mandalorian mellett ott van a The Book of Boba Fett, és ne feledkezzünk meg az animációs darabokról sem, mint amilyen a The Bad Batch. A franchise azonban nem lassít, sőt szériák tekintetében behozza azt, ami filmek tekintetében kimarad, ugyanis számos projekt formálódik jelenleg is a Lucasfilmnél: köztük van a The Mandalorian 3. évada, az Ahsoka spin-off, a Zsivány Egyesből ismert Cassian Andor sztorija, valamint talán mind közül a legjobban várt sorozat, az Obi-Wan Kenobiról szóló show

Hirdetés

A Star Wars produkciók lavináját a Vanity Fair címlapja vezeti fel, amin mindegyik széria főszereplője megmutatkozik: itt van Rosario Dawson (Ahsoka), Pedro Pascal (The Mandalorian), Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) és Diego Luna (Andor) is. De nem csupán ez a négy színész állt a kamera elé, hanem más szereplők is, valamint a franchise sorsának egyengetőit sem hagyták ki. A fotókat a szakma egyik legismertebb művelője, Annie Leibovitz lőtte, akinek legismertebb képe az, amin John Lennon és Yoko Ono szerepelnek pár órával Lennon halála előtt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fotózást szerencsére videón is megörökítették, így nemcsak a végeredményt láthatjuk, hanem bepillantva a kulisszák mögé magából a jó hangulatú folyamatból is ízelítőt kaphatunk: 

Az említett sorozatok közül az Obi-Wan Kenobit mutatják be leghamarabb, május 27-én debütál a Disney+-on. Jó hír a hazai rajongóknak, hogy a Disney streamingszolgáltatása június 14-től Magyarországon is elérhető lesz, a Kenobi pedig várhatóan kapni fog magyar szinkront is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)