Hirdetés

Közös képen mosolyognak rád a Superman: Legacy legfontosabb szereplői

|

James Gunn olvasópróbát tartott, és fotót készített a színészgárdával.

Hirdetés

Hatalmas felelősség nyomja James Gunn vállát, hiszen Peter Safrannal együtt egy olyan időszakban kell újraindítania a DC filmes univerzumát, amikor a nézők már unni kezdték a szuperhősfilmeket. Ráadásul a DCU-t az általa írt és rendezett Superman: Legacy nyitja a mozikban 2025-ben (de ami a sorozatokat illeti, már idén megkapjuk a Creature Commandos-t), szóval rajta a világ szeme.

De a rendezőt nem kell félteni: senki nem fogadott volna rá nagy összegben, hogy A galaxis őrzőiből ekkora franchise-t farag, mégis sikerült neki, és ő rántotta helyre az Öngyilkos Osztagot is a DC-nél, szóval ha valaki képes megoldani egy lehetetlennek tűnő feladatot, az Gunn. 

Hirdetés

A Superman: Legacy szereplőgárdája már összeállt, hamarosan megkezdődik a forgatás, és James Gunn maga osztott meg egy fotót az egyik olvasópróba után a csapatról. Gunn és Peter Safran körül felbukkan a címszereplőt alakító David Corenswet és a szerelmét, Lois Lane-t megformáló Rachel Brosnahan, csakúgy, mint a Lex Luthor bőrébe bújó Nicholas Hoult. Ott van még Isabela Merced (Hawkgirl), Nathan Fillion (Guy Gardner/Zöld Lámpás), Anthony Carrigan (Rex Mason/Metamorpho), Skyler Gisondo (Jimmy Olsen), Sara Sampaio (Eve Teschmacher), Edi Gathegi (Mister Terrific), María Gabriela de Faría (Angela Spica/Engineer) és Terence Rosemore (Otis) Is. 

Aki hiányzik, az Sean Gunn Maxwell Lordja, továbbá a pletykák szerint fel fog bukkanni a filmben a Milly Alcock-féle Supergirl is, de a színésznő cameóját egyelőre nem erősítették meg. A forgatás állítólag márciusban kezdődik a Fayetteville-i Trilith Studiosban, a premier 2025 júliusában lesz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)