Hirdetés

Közös képen pózolnak a The Suicide Squad nem éppen hétköznapi karakterei

|

Jó néhány furcsa szerzet akad a The Suicide Squad szereplői között.

Hirdetés

Nem a The Batman az egyetlen olyan film, amit izgatottan várhatnak a DC-rajongók, hiszen érkezik a The Suicide Squad, ami várhatóan sokkal jobb lesz, mint a 2016-os Suicide Squad - Öngyilkos osztag.

Számos jól ismert színészt sikerült megszerezni a filmhez, akik bizony egészen eltérő karaktereket alakítanak majd, és most egy képen meg is nézhetjük, hogy milyen alakokkal találkozhatunk majd a jövőre érkező filmben.

Hirdetés

A The Suicide Squad rendezője, James Gunn a Twitteren osztotta meg velünk az Empire magazin október 29-én megjelenő számát, aminek címlapján a film főszereplői pózolnak. Azt eddig is tudtuk, hogy furcsa szerzetek állnak majd a kaland középpontjában, de a közös fotó alapján valóban elég színes brigád vár majd minket az új DC-s filmben.

Közben megindultak már a találgatások, hogy melyik szereplő fogja túlélni a filmet, mivel nagy valószínűséggel lesz olyan, akitől el kell majd búcsúznunk a cselekmény során. Egy rajongó szerint például nem valószínű, hogy Harley Quinn, King Shark vagy Amanda Waller fűbe harapnak majd, azonban James Gunn tweetje alapján úgy tűnik, hogy bármi megtörténhet. A rendező ugyanis arról írt, hogy gyakorlatilag azt csinált, amit akart, ráadásul a DC egyik karaktert sem védte meg.

Szerintetek ki fog életben maradni a The Suicide Squad végéig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)