Hirdetés

Kraven - Pókember újabb ellenfelével tervez spin-off mozit a Sony

|

Forgatókönyvírót kapott a Kraven film, még egy pókos projektet indított be a stúdió.

Hirdetés

Kicsivel több mint egy éve még arról írtunk, hogy Pókember egyik leghíresebb ellenlábasa, Kraven, a vadász a Silver & Black filmjében fog szerepelni, ahogyan akkor még azt hittük, hogy Mysterio is. Azóta persze már arról szólnak a pletykák, hogy Mysterio a Pókember: Hazatérés főgonosza lehet, és már meg is nyerték a szerepre Jake Gyllenhaalt. A legújabb hírek szerint viszont Sergei Nikolaevich Kravinoff, azaz Kraven egy önálló filmet kap.

Hirdetés

Maga a karakter a hazai képregényrajongóknak talán a füzetes, majd nemrég gyűjteményes megjelenést is kapó Kraven utolsó vadászata című történet miatt lehet ismerős. Kraven először még 1964-ben, a The Amazing Spider-Man 15. füzetében bukkant fel először, azóta pedig vitán felül a hálószövő egyik legkomolyabb ellenségévé nőtte ki magát. 

A most érkezett hírek arról szóltak, hogy A védelmező 2 írója, Richard Wenk felel a Sony különálló Kraven mozijáért - tehát nem a Silver & Blackben láthatjuk a vadászt. Persze az egész projekt további sorsa nagyban függ majd a Venom sikerétől vagy bukásától is. Ha a Tom Hardy főszereplésével készült film befut, akkor nagy az esély arra, hogy a Sony komolyabban is hozzáfog a pókemberes spin-off mozikhoz, amikkel szépen lassan egy saját filmes univerzumot is kiépíthet - kérdés persze, hogy mindennek mennyi értelme van Pókember nélkül. 

Érdekes egyébként, hogy Ryan Coogler, a Fekete Párduc rendezője eredetileg Kravent akarta filmje gonosztevőjének, de a Marvel ugyebár nem rendelkezik a karakter filmes jogaival, ezért végül nem lett az egészből semmi sem.

Titeket érdekelne egy Kraven, a vadász film, ha egyszer tényleg elkészül? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)