Hirdetés

Megjöttek az első részletek a Kraven filmről, a tervek szerint Pókember is benne lehet

|

A Venommal indított univerzum következő darabjában már kedvenc hálószövőnk is szerepelhet.

Hirdetés

Mivel a Venom nagyon szépen teljesített az első hétvégéjén, a Sony minden kétség nélkül nyomul előre a Pókember gonoszokra építő univerzumával. A következő főszereplő Kraven, a vadász lesz, aki civilben Sergei Kravinoff néven fut.

Hirdetés

Az első hírek szerint a forgatókönyvet író Richard Wenk nagyon is szeretné Pókembert beépíteni a sztoriba.

"Ez az egész a Pókember univerzumban játszódik. Nagyon közel akarok maradni Kraven történetéhez, ami előbb-utóbb mindig egy Pókemberrel történő találkozás felé tereli a karaktert. Azt hiszem mindnyájan a Kraven utolsó vadászata sztori körül keringünk."

A magyarul többször is megjelent Kraven utolsó vadászata Kravinoff legismertebb meséje. Az 1987-es képregény elején Kraven megpróbálja lelőni Pókembert, és látszólag sikerül is neki. Eltemeti a prédáját, majd annak jelmezében igyekszik bebizonyítani, hogy ő bizony jobban tudja csinálni Peter munkáját. A történet végül Kraven halálával végződik, de mivel képregényekről beszélünk, így idővel kiheveri azt.

Ebben a sztoriban az a különleges, hogy tökéletesen vászonra lehet vinni Kraven szemszögét mutatva. Már csak az a kérdés, hogy akkor ki lesz a Pókember. A történet szerint nyugodtan rajtamaradhat a maszkja, de akkor is tisztázni kell majd, hogy kiről van szó. A Sony valószínűleg nem fog belenyúlni az MCU-ba, viszont így csak az marad, hogy egy saját Pókembert mutatnak majd be.

Akárhogy is az már biztos, hogy a sztoriért Richard Wenk, a The Equalizer írója felel. A jelek szerint a Sony az Equalizer rendezőjét, Antoine Fuquát is felkereste. Antoine érdekelt a projektben, de Richard elmondása szerint ő csak azután fog végleges választ adni, ha elolvasta a forgatókönyvet.

"Ő egy jó barátom, akivel nagyon jól együtt tudunk dolgozni. Belemásztam a fülébe, és úgy döntött, hogy a szkript alapján eldönti majd mi legyen. Egyelőre annyit tudok mondani, hogy mind számomra, mind a Sony számára nagyon kedvező lenne, ha Antoine elfogadná a melót."

Meglátjuk mi lesz a vége. Egyelőre kíváncsian várjuk, hogy hogyan alakul ennek a Sony univerzumnak a sorsa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)