Hirdetés

Kristen Stewartból csinálnának Jokert Pattinson Batmanjéhez

|

Az Alkonyat és a való élet után Gotham Cityben is összehozná a közönség a két sztárt.

Hirdetés

A közösségi platformok, különösen a Twitter visszatérő jelensége, hogy egy-egy ember által bedobott ötletek végül nagyot mennek a mainstream médiában is, jó esetben attól függően, hogy mennyien támogatták őket.

Egy ilyen sztori főszereplője lett most a Spencerben Diana hercegnőt eljátszó Kristen Stewart, akit nemrég a Joker karakterével hoztak összefüggésbe.

Hirdetés

Ugyebár javában készül Matt Reeves Batman-filmje, melyben nem más, mint az Alkonyat-sorozattal befutott Robert Pattinson alakítja a köpenyes igazságosztót. Egy körkérdésre reagálva ezért vetette fel az író Jeremy Whitley, hogy Pattinson mellé az Alkonyat másik sztárja, Kristen Stewart lenne a legjobb választás a Joker szerepére.

Whitley tweetje 2500 kedvelést kapott, ami elég volt ahhoz, hogy a Variety megkérdezze a színésznőt is, aki egyébként évekig egy párt alkotott Pattinsonnal. Stewart úgy kezdte válaszát, hogy "imádja az emögött rejlő energiát", de inkább azt javasolta, hogy valami más kéne kitalálni, mert egyébként szívesen benne lenne, hogy egy őrült, ijesztő figurát alakítson.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A lap újságírója azonban nem engedte könnyen a témát, és még egyszer rákérdezett, hogy ez a "nem" mennyire tekinthető határozottnak.

"Nem teljesen "nem", de voltam már ennél lelkesebb is. Inkább csináljunk valami újat!"

- zárta le a dolgot Stewart, amivel bizonyára sok jó pontot szerez majd azoknál, akik szerint Hollywoodnak nem a meglévő karakterek "nőiesítésével" kellene bizonygatnia a nemek közti egyenlőség iránti elköteleződését.

A színésznő persze nincs is rászorulva az efféle szerepekre, hiszen már több filmben is bizonyította tehetségét, melyekről külön cikkben olvashatsz a Puliwoodon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)