Hirdetés

Mindenki nyugodjon le, kamu az új Krokodil Dundee film

|

Ennek bizony mindenki bedőlt, mégsem látjuk a moziban Danny McBride-ot Krokodil Dundee fiaként.

Hirdetés

Rengeteg jóérzésű filmszerető embert sokkolt az új Krokodil Dundee film első előzetese. A legendás klasszikus folytatásában Danny McBride alakítja Dundee fiát, valamint az is kiderült, hogy Chris Hemsworth is szerepel a filmben. Nos, ezt az egészet most szépen felejtsétek el.

Hirdetés

Minden jel arra mutat ugyanis, hogy csúnyát át lettünk verve, és az előzetes valójában csak egy nagyszabású reklámot vezet fel, amelyet a Super Bowl alatt fognak majd levetíteni. Az ausztrál Brisbane Times értesülései szerint a Tourism Australia megbízásából készült anyag igazából csak egy ügyes reklámfogás, amellyel turistákat szeretnének az országba csalogatni. Mindez azért is nagyon valószínű, mert Chris Hemsworth a Tourism Australia nagykövete, Steve Rogers pedig, aki elvileg rendezi a Dundee: The Son of a Legend Returns Home címet viselő "filmet", profi reklámrendezőként ismert a szakmában. Szintén árulkodó nyom, hogy a Screen Australia által támogatott mozik között nem lehet megtalálni az új Dundee filmet, ugyanakkor a szervezet logóját láthattuk az előzetesben. 

A Tourism Australia egyelőre nem kommentálta a nagy leleplezést. Ha minden igaz, akkor tehát csak a Super Bowlig kell várni, és megnézhetjük a teljes reklámot. Addig is ismétlésképpen itt van az eddig mutatott két teaser videót:

Ti örültök, hogy igazából nem egy új film érkezik, csak egy ügyes reklámkampánynak dőltünk be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)