Hirdetés

Különleges filmkínálattal nyit újra a koronavírus után a Cinema City

|

A legnagyobb magyar mozilánc nem csak hollywoodi kasszasikerekkel készül a filmek szerelmeseinek, de sok hazai alkotást is megnézhetünk az elkövetkezendő hónapban.

Hirdetés

Egyelőre csökkentett létszámú vetítésekkel, de újranyithattak Magyarországon a mozik, akik a márciusban félbeszakadt kínálattal próbálják beindítani az életet. A Cinema City most bejelentette, hogy több hónapos kihagyás után a magyar filmek hónapjával jelentkeznek, melynek keretében több haza alkotást is műsorra tűztek.

Hirdetés

A Facebookon adott hírt magáról a mozilánc, és egyből le is leplezte, hogy repertoárjukban hamarosan láthatjuk Szabó István Zárójelentés című filmjét, valamint a Seveledet Básti Julival és Tenki Rékával. Emellett egy dokumentumfilmet is élvezhetünk a szélesvásznon, Vad erdők, vad bércek - A fantom nyomában természetfilm formájában.

Emellett természetesen a márciusban félbehagyott repertoárt is elérhetjük, tehát akinek esetleg nem sikerült elkapnia a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk, a Dolittle, a Bloodshot, A sötét vizeken, vagy az Úriemberek egy vetítését, az most bepótolhatja.

Az év második felében pedig érkeznek azok a premierek, melyeket a kiadók nem csúsztattak el a jövő évre, így végre láthatjuk a Mulant, a Wonder Womant, a Fekete özvegyet, Christopher Nolan TENET-jét és még sok egyéb figyelemre méltónak ígérkező alkotást a hollywoodi gyártósorról.

Ti melyik filmet várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)