Hirdetés

Különös filmen dolgozik Robert Pattinson és Robert Downey Jr.

|

Adam McKay következő projektjének főszereplői lesznek a filmipar kedvenc Robertjei.

Hirdetés

Nagy örömmel jelentetnénk nektek, hogy Batman és Vasember együtt szerepelnek egy mozifilmben, de sajnos ez csak részben igaz. Robert Pattinson és Robert Downey Jr. lesznek a főszereplői Adam McKay új filmjének, az Average Height, Average Buildnek.

A produkció cselekménye egy sorozatgyilkos körül forog majd, aki azért akar beszállni a politikába, hogy olyanná formálhassa a törvényeket, hogy azok kedvezőbb elbánást ígérjenek a gyilkosoknak.

Hirdetés

A film alapötlete önmagában is nagyon érdekes, de ha mellétesszük a főszereplőgárdát, és a rendező korábbi projektjeit (A nagy dobás, Az alelnök, Ne nézz fel!), akkor még izgatottabbak leszünk. McKaynek egyébként még stúdiót kell majd találnia a projekthez, ami valószínűleg nehezebb lesz, mint a két Robertet leszerződtetni.

Egyelőre se trailert, se premierdátumot nem kaptunk, így egyhamar biztosan nem fog a mozikba kerülni. Pattinson amúgy is el van még foglalva Gotham városával.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)