Hirdetés

Kung Fury - már magyar felirattal is nézhető

|

Bizonyára nem létezik olyan, aki még ne látta volna az utóbbi idők legőrültebb Kickstarteres "paródiáját", a Kung Fury-t, de ha mégis, akkor segítünk neki pótolni ezt a csodát.

Hirdetés

A trükkszakmában dolgozó David Sandberg a közösségi kalapozás erejével összeszedett egy félórás kisfilmre elegendő pénzt, amely a 80-as évek totális és tömény leképezésre.

Elég csak az elszállt sztorira gondolni, amiben Miami legjobb zsarujába villám csap, majd kobra harap meg, végül ő lesz a torokgyulladásos hangon beszélő Kung Fury, aki Kung Führer (alias Hitler) legyőzése érdekében visszahekkelteti magát a múltba. Feltűnik a történetben többek között a cicaharcot vívó dinoszaurusz, a testépítő Thor, a világ legretróbb hackere és maga David "The Hoff" Hasselhoff (aki mellesleg egy zseniális klipet is készített a filmhez) is, de inkább nézzétek meg ezt a nagyszerű elmebetegséget magatok, immáron magyar felirattal ellátva: 

CineStar ismertetőjében egyébiránt bővebben - és spoilermentesen - is olvashattok arról, hogy miért kihagyhatatlan a Kung Fury. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)