Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered A hihetetlen Hulk filmet?

|

Elérkeztünk az utolsó olyan Marvel mozihoz, mit eddig még nem érintettünk filmes kvízsorozatunkban. Ma kiderül, mennyire ismeritek a 2008-as A hihetetlen Hulkot.

Hirdetés

Elérkeztünk utolsó Marvel kvízünkhöz, ezúttal A hihetetlen Hulkkal fogunk foglalkozni. Ha esetleg korábban lemaradtatok volna a Pókember, a Thor, a Vasember, az Amerika KapitányA galaxis őrzői, A Hangya, a Bosszúállók, a Doktor Strange, a Marvel Kapitány és Fekete Párduc filmek kapcsán készült kvízekről, akkor a linkekre kattintva eléritek őket. 

Hirdetés

A menet a szokásos: összesen tizenöt kérdést kaptok, minden feladvány esetében négy válaszlehetőséggel, de ezek közül csak és kizárólag egyetlen egy a helyes. Nektek erre kell ügyesen ráböknötök. Miután végeztetek a kvízzel, lent a kommentek között mindenképp büszkélkedjetek el az elért eredményeitekkel! 

Jövő héten viszont már tényleg rátérünk majd a DC Comics filmes termésére, ott is bőven lesz miből válogatni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)