Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Superman filmeket?

|

Batman után most Superman filmes pályafutása kapcsán adhattok számot tudásotokról

Hirdetés

A Marvel szuperhőseinek saját mozifilmjein már átrágtuk magunkat közösen (később egyébként még visszatérhetünk hozzájuk, hiszen az X-Men és Fantasztikus Négyes filmekről még nem esett szó), egy hete pedig az összes eddig kiadott Batman filmből gyúrtunk össze egy kvízt a számotokra. Nincs megállás, most pedig a DC Comics másik legendás hőse, Superman kerül sorra. 

Hirdetés

A menet a szokásos, 15 kérdést kaptok, amikben vegyesen szerepelnek majd a Christopher Reeve-féle filmekhez, a Superman visszatérhez, a 2013-az Az acélemberhez, sőt még a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala mozihoz kapcsolódó feladványok is. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent a kommentek között mindenképp dicsekedjetek el az elért pontszámotokkal! Ha minden jól megy, akkor pedig jövő héten Wonder Womannel folytatjuk a sort. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)