Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Wolverine filmeket?

|

Sosem fogjuk megbocsátani, hogy szegény Rozsomákból Farkast csináltak a fordítók, de azért egy külön kvízt mindenképp megérdemelnek a Wolverine mozik.

Hirdetés

A Fox korszak alatt az X-Men mozifilmek mellett Wolverine/Farkas/Logan összesen három önálló kalandját is megismerhettük. Legújabb kvízünkben ezek kapcsán kell tanúbizonyságot adnotok tudásotokról.

Ezek közül az elsőt, a 2009-ben bemutatott X-Men kezdetek: Farkast (X-Men Origins: Wolverine) valószínűleg sokan szívesen elfelejtenék, de a 2013-as Farkas (The Wolverine) már egész jó volt, a 2017-es Logan - Farkas (Logan) pedig nem kevés rajongó legkedvesebb képregényfilmjévé vált.

Hirdetés

A feladat természetesen változatlan: összesen 15 kérdést kaptok, mindegyiknél négy válaszlehetőség közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre. Vegyesen válogattunk mindhárom filmből, akadnak a kérdések között nehezebbek és könnyebbek is.

Ha végeztetek a kvízzel, akkor most is bátran számoljatok be az elért pontszámotokról lent, a kommentek között. Ha pedig még több kvíz kellene, akkor katt ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)