Hirdetés

Így reagált Kylo Ren a Zsivány Egyes előzetesére

|

Miközben Rióban zajlanak az események, sokan a legújabb Star Wars spin-off miatt is izgultunk a napokban. Nem voltunk egyedül: Kylo legalább annyira kíváncsi volt az új videóra, mint mi.

Hirdetés

Tegnap megérkezett a Zsivány Egyes második előzetese, amiben sokak kedvenc sötét nagyura is feltűnt. Illetve "feltűnt", mert hogy max. 1,5 másodpercig uralta csak a képernyőt. De Kylo ettől is kiborult…

A rengeteg Trónok Harca reakció videó megihlette az ifjú harcost és ő is elkészítette a saját kis felvételét, a legújabb Zsivány Egyes előzetes alatt. Nézzük mik voltak a sötét oldal ifjú tagjának az észrevételei:

  1. A Lázadók még mindig nevetségesek.
  2. A földi rakéták használata a birodalmi lépegetők (AT-AT) ellen szintén nevetséges.
  3. Már-már lenyűgözte (nem nyűgözte le) a mágikus botos ember akciójelenete.
  4. Rendkívül hatásosnak találta ellenben a Birodalmi erők feltűnését.
  5. Úgy véli, hogy ha Hayden Christiansen kapta a nagyapja szerepét, akkor jobb minél ellőbb szétütni néhány monitort.

Mindenesetre nekünk a Zsivány Egyes egyre ígéretesebbnek tűnik. Nemrég kaptunk egy hangulatos werkfilmet, amitől még talán jobban kirázott minket a hideg, mint az előzetesektől, illetve lesznek új és régi, ismerős karakterek is a december 15-én megjelenő filmben. Már csak 3 hónap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)